Na otoku, kjer mrgoli Slovencev, naša znana obraza našla "hotel duhov"

Te skrivne kotičke morate obiskati.
Oglej si celoten članek

Kaja in Matic, znana obraza kanala Joonglaa, sta si ogledala otok Krk in našla štiri skrite kotičke, ki si jih morate ob naslednji priložnosti ogledati. Med drugim sta se podila po zapuščenem hotelu, ki je nekoč gostil znana svetovna imena, in preverila, ali se lahko sprehodita po najožji ulici na svetu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 22:19 20. Avgust 2022.

    Kakega Koristnega Dela naj se primeta, da ne bosta takole Brezdelno Lenuharsko postopala naokoli !!! ! !!!

  • 20:42 20. Avgust 2022.

    Počasi znižujete nivo popularnosti, sedaj ste pri znanih slovencih. Upam da kmalu pridemo do javno manj znanih slovenceljnov !

  • 15:26 20. Avgust 2022.

    Idioti so ga namesto hotelirjem, Švicarjem, raje prodali Rusu, ker je dal baje malo več denarja... Med gradbeniki je bil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.