Na Papaya Day & Night festival gredo ...

Foto: Marko Ocepek
Foto: Marko Ocepek
Norija in razvrat v Zrćah se kajpak nadaljujeta! Od 13. do 16. julija se tako obeta šesti festival Papaya Day & Night, na katerem za spanje in počitek zagotovo ne bo časa. Za odbito norijo štirim srečnim izžrebancem podarjamo po eno vstopnico. In nagrajenci so ...
Oglej si celoten članek

Tri dni bodo v Papayi dan in noč plesali Simon Mlakar, Blaž Marolt, Anja Bergoč in Gašper Štern. Vsak prejme po eno vstopnico. Čestitamo!

Pred šestimi leti je klub Papaya v Zrćah začel svojo bliskovito pot s prvim dogodkom Papaya Day & Night. Iz leta v leto je festival rastel in postal eminentno ime za plesno in klubsko sceno.

Danes papaya Papaya Day & Night Festival s svojim vabljivim repertoarjem tekmuje z najbolj zaželenimi in priljubljenimi dogodki na svetu, obiščejo pa ga zabave željni mladi iz kar 52 držav. Lani je na festivalu poplesavalo več kot 25 tisoč zabave željnih obiskovalcev. Papayin najstarejši festival je leta 2005 trajal kar deset dni, v razburljivih in zabave polnih Zrćah pa boste danes uživali tri dni in tri noči.

Prvi dan boste ritke razmigali z Axwellom, dan pozneje, 14. julija vam bo dodatno vroče zaradi Deadmau5a, Markus Shulz vas bo glasbeno razvajal 15. julija, zadnji dan pa boste na After Beayh Partyju žurali s Freemasons, za nočni razvrat pa bo poskrbel Dirty South.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.