Na pivo peljite svojega psa

Foto: Žurnal24 Sedaj lahko tudi svojemu psu privoščite hladno pivo. (Foto: Shutterstock)
Vam diši kozarec dobrega piva, a nimate družbe? Nič hudega, od sedaj lahko na pivo odpeljete tudi svojega psa.
Oglej si celoten članek

Če ste mislili, da je pivo le za ljudi, ste se pošteno ušteli. Na Nizozemskem so se spomnili, da bi lahko priljubljeno pijačo varili posebej tudi za pse. Pasje pivo se od običajnega razlikuje po tem, da ne vsebuje alkohola in ogljikovega dioksida, za dober okus pa poskrbi govedina, ki jo pivovarji uporabljajo med postopkom varjenja.

„Velikim psom priporočamo eno steklenico na dan, manjšim psom pa veliko manjši odmerek,“ je povedal predstavnik proizvajalca. Pivo so pred kratkim predstavili tudi na Poljskem, lastniki psov in njihovi štirinožni prijatelji pa so ga izjemno dobro sprejeli.

„Moj pes ga obožuje. Sedaj si lahko po sprehodu oba privoščiva pivo,“ je dejal Wiktor Piotrowski.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.