Na Planet TV prihaja nov kviz

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Na Planet TV jeseni prihaja nakupovalni kviz Nakupuj in zmaguj, v katerem bodo pot do nagrade omogočili pravi odgovori na vprašanja.
Oglej si celoten članek

Dve skupini tekmovalcev se bosta s proračunom 5 tisoč evrov podali v polurni lov za dvajsetimi izdelki, katerih skupna vrednost mora biti čim bližja proračunu.

V drugem krogu si bo najuspešnejša skupina skušala z desetimi pravilnimi odgovori pridobiti nakupljene izdelke, v zadnjem krogu pa tekmovalce čaka še finalno vprašanje – če nanj odgovorijo pravilno, lahko nakupljene izdelke odnesejo domov, če odgovorijo napačno, pa gre polovica izdelkov v dobrodelne namene.

Oddaja s pozitivno noto že vabi k prijavam prek spletnega obrazca, objavljenega na strani www.planet.si/nakupujinzmaguj in prek e-poštnega naslova nakupujinzmaguj@planet-tv.si. "Iščemo skupine treh posameznikov, ki znajo dobro sodelovati, se zabavati in strastno nakupovati. Prijavite se na edinstveni nakupovalni kviz!“ sporočajo s Planet TV.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.