Na POP TV se vrača znano novinarsko ime

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Mateja Ropoša se po šestih mesecih dela na Publicis Groupe Slovenija vrača na POP TV, kjer je kot novinarka delala 12 let.
Oglej si celoten članek

Po naših zanesljivih informacijah se na POP TV vrača znano novinarsko ime - nekdanja novinarka rubrike Pop In Mateja Ropoša. Pridružila se bo ekipi, ki na naši največji komercialni televiziji skrbi za odnose z javnostmi.

Informacijo smo poskušali preveriti pri Mateji, a je bila nedosegljiva, na POP TV pa ostajajo skrivnostni.

Ropoševa je našo največjo komercialno televizijo zapustila julija in se pridružila ekipi Publicis Groupe Slovenija. Kot nam je takrat povedala, je v delu na televiziji uživala, POP TV pa je zapustila, ker si je zaželela novih izzivov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 16:46 8. Januar 2016.

    NovaTV24 si zasluži kaj boljšega. Glede na tvojo razgledanost se prijavi za direktorja.

  • 12:06 7. Januar 2016.

    kaj če bi jo zaposlili na Novi 24TV???

  • 10:18 7. Januar 2016.

    Žalostno je to, da med iskanjem novih izzivov naredijo ogromno škode.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.