Na poroki štirideset jedi

Foto: Žurnal24 Iryna Osypenko in Maxi
Na dvajseto obletnico Slovenije sta v zakonski jarem skočila lepotica Iryna Osypenko in njen Matjaž Nemec.
Oglej si celoten članek

Pravljični obred in zabava sta se zgodila v enem lepših slovenskih dvorcev – Zemono. Iryna je imela kar dve poročni obleki, obe v beli barvi in obe delo oblikovalke Simone Lampe. Simpatična lepotica nam je zaupala prve vtise: "Ker imam toliko opravkov, sploh še nisem dobro dojela, kaj se dogaja okoli mene. Zagotovo se bom sveže zakonske sreče lahko naužila v prihajajočih dneh, ko se bova z Matjažem odpravila na poročno potovanje. Preživela ga bova nekje v Evropi."

Na poroko so iz Ukrajine prišli tudi Irynini starši. Lepotička je poskrbela za manjšo napetost, saj jo je Matjaž pred oltarjem čakal kar dvajset minut, popolnoma miren je bil edino puhasti svat – Irynin kuža Maxi.

Po glavnem obredu jim je kulinarični virtuoz Tomaž Kavčič pripravil pojedino z okoli štiridesetimi različnimi jedmi, med drugim tudi dimljenega divjega lososa in ukrajinski kaviar. Izbrane jedi so bile preproste, sproščene in prijetne, tako kot svatba, nam je še zaupal Tomaž.

Pretekli konec tedna pa ni bil srečen le za zakonca Osypenko - Nemec, temveč še za dve slovenski estradnici. Rebeka Dremelj je na Gradu Otočec rekla da svojemu Sandiju, Živa Vadnov pa dolgoletnemu partnerju Klemnu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.