Na poti drugi otrok

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Drew Barrymore je noseča.
Oglej si celoten članek

Hollywoodska zvezdnica Drew Barrymore je le eno leto po rojstvu hčerke Olive spet noseča. Prejšnji mesec je v šovu Jaya Lena izjavila, da želi svoji hčerkici čim prej pokloniti bratca ali sestrico. Igralka je s temi besedami svetu očitno namignila, da sta z možem Willom Kopelmanom spet v veselem pričakovanju.

Kaj nosi pod srcem, še ni znano. Dejstvo pa je, da Drew, ki je zaslovela že kot otrok, svojih otrok ne bo potiskala v javnost. "Moje otroštvo je bilo javno. Svojo življenjsko pot cenim, a si je za svoje otroke ne želim," je nekoč izjavila 38-letna zvezdnica, ki trdi, da je materinstvo iz nje naredilo boljšega in srečnejšega  človeka. "Vsako jutro, ko jo zbudim, je moj cilj, da jo pripravim do smeha. In to me spravlja v dobro voljo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.