Na raperjevo zabavo vsi v belem

Foto: Žurnal24 Diddy je včasih belo zabavo organiziral v Saint Tropezu, letos jo je preselil na
Ameriški raperski mogotec Diddy je gostom, ki jih je povabil na svojo legendarno belo zabavo, zapovedal samo eno – oblecite se v belo. In bil pri tem zelo strog.
Oglej si celoten članek

Diddyjevo posestvo na Long Islandu na vzhodni obali ZDA so torej zasedli v belo oblečeni zvezdniki, Sean Combs, katerega umetniško ime je od oktobra 2006 le še Diddy (bil je že Puff Daddy in P. Diddy), pa je vse goste pregledal. Kdor ni bil od glave do pete v belem, se je lahko obrnil in šel domov, se preoblekel ali pa slekel. Ena od grešnic je bila Katie Lee, žena Billyja Joela. Nosila je obleko smetanaste barve, ki ji je Combsova modna policija rekla ne. Katie se ni želela preobleči, ampak je raje odšla domov.

Na belo zabavo, ki jo je Diddy prejšnja leta pripravljal v francoskem St. tropezu, so med drugim prišli Mariah Carey, Busta Rhymes, Donna Karan, Ashley Olsen, Brooke Shields in Tommy Lee. Vsi so se lahko sprehodili po beli preprogi, saj so se ubogljivo odeli v belo od glave do pete. Diddy, znan po dolgem jeziku, je bil zadovoljen: "To je ena najboljših zabav, kar sem jih imel. In vsekakor je to zabava, ki ima legendarni status." In kaj je oblekel gostitelj, znan po številnih sporih z nekaterimi drugimi raperji in preostalimi glasbeniki? Izbral je belo srajco in bele hlače, na noge je nataknil bele superge s srebrnimi detajli, okoli vratu pa si je obesil velik zlat medaljon.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.