Na rdeči preprogi nov hollywoodski par

Foto: Profimedia Michelle Williams, Casey Affleck Foto: Profimedia Michelle Williams, Casey Affleck Foto: Profimedia Michelle Williams, Casey Affleck
Držala sta se za roke in pritegnila pozornost fotografov.
Oglej si celoten članek

Na premieri filma Manchester by the sea sta glavna igralca presenetila obiskovalce, novinarje in fotografe. Michelle Williams in Casey Affleck sta se držala za roke in s tem pritegnila pozornost in sprožila plaz vprašanj, ali sta igralca morda par.

Casey in njegova nekdanja žena sta se lansko leto spomladi ločila po desetih letih zakona. Michelle, ki nikoli ni bila poročena, je bila nazadnje v zvezi z ameriškim pisateljem Jonathanom Safranom Foerjem.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:23 29. November 2016.

    ni samo gospodarstvo krožno, krožna ljubezen je to

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.