Na rdeči preprogi spet združena

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Kristen Stewart in Robert Pattinson se bosta na premieri zadnjega dela somraka pojavila skupaj.
Oglej si celoten članek

Prevarani Robert Pattinson in trenutno najbolj osovražena prešuštnica Kristen Stewart bosta na premiero zadnjega dela Somraka zakorakala skupaj. Igralca se, odkar so pretekli mesec v javnost pricurljale žgečkljive fotografije Kristen in režiserja Ruperta Sandersa, sicer še nista srečala, vendar se je Pattinson zavezal, da se bo novembra udeležil losangeleske premiere Somraka: Jutranja zarja 2. del.

"Filmskim šefom je povedal, da se bo sprehodil po rdeči preprogi in Kristen rešil pred ponižanjem in nadlegovanjem njegovih oboževalk. Ostal bo profesionalen in zavzel visoko moralno držo," je zaupal vir.

Medtem ko se je Robert zakopal v delo, pa se Kristen zateka k literaturi za samopomoč. 22-letnica se še vedno trudi odpustiti sama sebi, zato se je za nekaj časa poslovila od filmskih kamer in se, po njenih besedah, ukvarja predvsem z iskanjem miru v sebi in branjem Gandhijeve filozofske in spiritualne literature.

 

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.