Na Rimski avtomobil v izložbo

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Prizor, ki ga Ljubljančani sicer niso vajeni!
Oglej si celoten članek

Na Rimski cesti v Ljubljani se je voznik zelenega avtomobila sredi belega dne zapeljal naravnost v lokal in razbil izložbo. Na srečo ni šlo za pijanega voznika ali kruto maščevanje, ampak so kaskadersko  točko izvedli za potrebe snemanja. Za kaj točno je šlo, nam ni uspelo izvedeti, saj želijo ustvarjalci oglasa varovati podatke o naročniku. "Šlo je za varovano in načrtovano snemanje promocijskega filma, pri katerem smo uporabili profesionalne kaskaderje," je vse, kar nam je izdal Alan Vitezič iz družbe Nora production grup.

Rimsko cesto so za potrebe snemanja tudi zaprli, sosedje pa pravijo, da naj bi snemali oglas, katerega naročnik je Evropska unija. Posnetek si lahko ogledate tukaj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:51 3. April 2014.

    Zakaj nategujete ljudi z naslovi

  • 19:10 3. April 2014.

    Verjemi, ni DM. To je amaterska slika. Na profesionalnih tega ne bo(drug kot ali pa bodo zbrisali). <br />Vem pa …

  • 10:37 3. April 2014.

    Ne bi blo DM na sliki , če bi bil naročnik kdorkoli drug !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.