Na koncu z močmi: Princesa Charlene se je vrgla knezu v objem

Foto: Profimedia charlene Foto: Profimedia charlene Foto: Profimedia charlene Foto: Profimedia charlene Foto: Profimedia charlene Foto: Profimedia charlene
Dobrodelna princesa se je na cilju vrgla možu v objem.
Oglej si celoten članek

Princesa Charlene je sodelovala pri dobrodelni akciji The Crossing Calvi Monaco Water Bike Challenge, ki je trajala 24 ur in v kateri so sodelovali mednarodno priznani športniki, ki so skupaj na vodi prekolesarili 180 kilometrov.

Denar, ki so ga zbrali, so predali Charlenini fundaciji, ki se med drugim zavzema za varnost v vodi in poudarja pomen tečajev plavanja. 

Charlene so na cilju pričkali mož Albert in njuna dvojčka Jacques in Gabriella, ki sta mamici navdušeno ploskala. 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.