Na Schengenfest gredo ...

Foto: Žurnal24 Letos bo nastopila tudi skupina Elvis Jackson. (Foto: Matjaž Tavčar)
Med 30. 7. in 1. 8. bo v Vinici ob reki Kolpi potekal že tretji festival Schengenfest. Zurnal24.si bo na koncertno norijo popeljal šest srečnežev.
Oglej si celoten članek

Tridnevni vstopnici prejmeta Rok Luzar in Tanja Mikolič. Enodnevne vstopnice pa prejmejo Marjetka Rom, Aleš Kočnar, Ines Hren in Vidak Petrić. Nagrajenci karto prevzamete z osebnim dokumentom na blagajni pred vhodom na prizorišče. Čestitamo!

Letošnji program je zelo pester, nastopili bodo Elvis Jackson, Ali En in band, Hladno pivo, Jinx, Big Foot Mama, U2 tribute skupina iz Anglije, US4, Laibach, Boban i Marko Markovič orkestar in številni drugi.

Vodilo programa je raznolikost in dobra volja, kar se odraža  tudi skozi nastope improlige, športne igre, nagradne igre, didžeje in seveda – nepogrešljivo kopanje v Kolpi.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.