Na sebi ima 21 Miley Cyrus tetovaž

Foto: Twitter MileyCyrusCarl Miley Cyrus tetovaža Foto: Twitter MileyCyrusCarl Miley Cyrus tetovaža Foto: Twitter MileyCyrusCarl Miley Cyrus tetovaža Foto: Twitter MileyCyrusCarl Miley Cyrus tetovaža Foto: Twitter MileyCyrusCarl Miley Cyrus tetovaža
Britanec Carl McCoid je tako velik oboževalec pop pevke Miley Cyrus, da ima na svojem telesu kar 21 tetovaž, posvečenih njej.
Oglej si celoten članek

Štiridesetletni Carl McCoid iz Velike Britanije je na Twitterju odprl poseben profil, ki je namenjem zgolj čaščenju mlade pevke, o kateri trenutno govori cel svet. McCoid pravi, da je mu prav Miley pomagala prestati težko ločitev.

Na svojem telesu ima med drugim tetovažo Mileyjine znane poze, pri kateri ven moli jezik, čez prsa si je dal vtetovirati njeno ime, njegov hrbet pa krasi ime njenega novega albuma Bangerz. Kako je videti Carl z vsemi temi tetovažami, si oglejte zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:58 17. Oktober 2013.

    Ko bo zamenjala priimek bo šele hec

  • 11:38 15. Oktober 2013.

    Čez prsi, ne pa prsa ... Prav zanima me, kje ste se šolali.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.