Na Skunk Anansie gresta ...

Foto: Žurnal24 Zvezde večera bodo Skunk Anansie. (Foto: EPA)
27. maja se bo na Gospodarskem razstavišču odvijal Mars festival. Zvezde večera bodo Skunk Anansie. Po zaslugi Zurnal24.si se bosta spektakla brezplačno udeležila ...
Oglej si celoten članek

Festivala se bosta brezplačno udeležila Igor Stubelj in Žiga Pohleven. Vstopnico prevzameta z osebnim dokumentom na blagajni pred vhodom v dvorano. Čestitamo!

Skunk Anansie bodo prvič nastopili v Sloveniji, trenutno so na turneji ob izidu kompilacije največjih uspešnic. Ena najbolj priljubljenih skupin devetdesetih se po več kot osmih letih premora vrača na glasbene odre, še vedno pa v ospredju ostaja energična in nepredvidljiva pevka Skin. Na festivalu bodo nastopili tudi številni drugi glasbeniki: Urban&4, Dan D, Eskobars in Mlade kuzle.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.