Na smrt bolnega Salvadorja operirali

Foto: Profimedia Salvador Sobral
Oglasil se je kirurg iz bolnišnice Santa Cruz.
Oglej si celoten članek

Slavni portugalski zmagovalec Evrovizije Salvador Sobral že okreva po transplantaciji srca.

Kirurg iz bolnišnice Santa Cruz Miguel Abecasis je za portugalski Publico sporočil, da je 27-letnik opracijo prestal dobro. »Bil je dobro pripravljen na operacijo. Je mlad moški, ki je poznal morebitne zaplete pri operaciji,« je dejal kirurg.

Okrevanje bo po njegovih besedah trajalo res dolgo, a bo imel prikupen mladenič lahko kmalu normalno življenje.

Magazin Slabe novice za na smrt bolnega zmagovalca Evrovizije

Včeraj so sicer tuji mediji navajali, da operacije najbrž ne bo. Spodaj še posnetek z Evrovizije, kjer je Salvador zaslovel po celem svetu.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:50 10. December 2017.

    A lahko nehate prosim zato ker je znana osebnost je bogi al kako???! Tisoce ljudi doleti enaka usoda pa jih …

  • 15:35 10. December 2017.

    Moje mnenje:vsak bi rad zivel.Ampak nekaj ne razumem:okej,tip je vedno max uzival in eksperimentiral v lajfu tako z drogo kot …

  • mph
    10:47 10. December 2017.

    Se pridružujem željam, da si opomore. Dosmrtno bo sicer moral jemati sredstva proti zavračanju in še marsikaj, ampak bo lahko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.