Na snemanju Ljubezen na deželi vroče

Foto: Ana Kovač
Foto: Ana Kovač
Saška Lendero, ki je ta teden praznovala štiri desetletja, že pridno snema resničnostni šov Ljubezen na deželi. Zaupala nam je nekaj podrobnosti. Dogajanje je menda že hudo vroče.
Oglej si celoten članek

"Bil bi mi všeč," je o zaželenem kmetu iz šova Ljubezen na deželi povedala voditeljica Saša Lendero, ki je v teh dneh polno zaposlena s šovom. Iz nje nam je kljub temu uspelo izvleči prve podrobnosti s snemanja, ki poteka v Goriški brdih in bo trajalo dva tedna. "Zdaj je šele začetek, tako da je težko reči, saj se stvari šele gradijo. Znaki pa kažejo, da bo še zelo vroče. Ne samo zaradi vremena, tudi zares. Ta oddaja bo zagotovo imela neko drugačno energijo, saj zelo lepo vidiš, kako se razvijajo odnosi, kaj vpliva nanje in kako hitro se stvari lahko obrnejo. To je šele prvi del snemanja, vendar se vsak dan naredi velik korak v vsakem odnosu. Kjer pa tega ni, se vidi, da ti odnosi zaostajajo za drugimi. Malo se že začenja dogajati, vendar se tudi glavni akter zaveda, da se vse spreminja. Ne spreminja se le z dneva v dan, temveč je vse tako intenzivno, da že ena ura lahko pomeni veliko razliko. Zmeraj več se dogaja," pravi Saša.

Iz drugega vira smo izvedeli, da Saša ni pretiravala z napovedjo, da bo še vroče. Dekleta naj bi namreč zelo hitro ugotovila, da se za samca splača potruditi. Ta pa jim pot do svojega srca otežuje, saj dekleta postavlja pred različne preizkušnje, ki so povezane z navadami okolja, v katerem snemajo. Punce morajo fantu namreč dokazati, da bi se lahko znašle in vklopile v okolje, v katerem živi. 

Pogreša družino

Saška, ki v delu uživa, kljub temu pa že zelo pogreša domače, ki jih v zadnjem času ni veliko videla.

"Že veliko dni me ni doma in še veliko dni me ne bo. Miha in Aria sta me obiskala ravno v torek, na moj rojstni dan, in me zelo razveselila. Tudi ekipa mi je že zjutraj čestitala in s takimi ljudmi je res veselje sodelovati, saj se da z dobro ekipo tudi veliko dobrega narediti."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:55 9. Avgust 2013.

    a je to reklama za kmetijo v skladu z naslovom, al za saško, ki pogreša svojo družino?! za sporočila družini …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.