Na sodišče zaradi delfinov

Foto: Žurnal24
Ženska toži chicaški živalski vrt, saj naj bi se med točko z delfini poškodovala, za kar so po njenem krivi njihovi dreserji, ki jih spodbujajo k skakanju.
Oglej si celoten članek

Pri teh privlačnih skokih delfinov okoli bazena seveda pljuskne nekaj vode, kar pa je očitno lahko nevarno. Vsaj za Allecyn Edwards je bilo, saj je med hojo mimo bazena zaradi mokrih tal padla in se poškodovala. V obtožnici je zapisala, da so delfine med nastopom "brezbrižno in namerno spodbujali k brizganju vode in močenju tal".

Edwardsova zahteva več kot 50 tisoč dolarjev odškodnine za medicinske stroške, čustvene pretrese in finančno pomanjkanje, ker ni mogla hoditi v službo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.