Na stereoidih zaradi glasu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Caleb Followill je piznal, da je prekomerno popivanje na njegovem glasu pustilo takšne posledice, da si mora pred nastopi vbrizgavati injekcije s stereoidi.
Oglej si celoten članek

Kot pravi pevec skupine Kings of Leon, Caleb Followill, je popivati začel zaradi napornih koncertnih turnej in dodaja, da brez alkohola ne bi mogel zdržati. Še več, pevec je v inervjuju za Q magazine priznal, da si v najbolj razvpitem obdobju ni znal predstavljati niti tega, da bi trezen zapustil stanovanje.

A perkomerno popivanje je pustilo negativne posledice. 31-letni roker pravi, da si mora pred nastopi vbrizgavati injekcije stereoidov, da sploh lahko poje. Pa je hripavega zvezdnika to ustavilo pri popivanju? Ne čisto. Sčasoma se je le moral odločiti za bolj zdravo življenje, eno leto naj bi celo preživel brez alkohola, zdaj pa, kot pravi sam, popiva le priložnostno. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.