Na Szigetu tudi Snoop Dogg in Sum 41

Foto: Arhiv organizatorja Snoop Dogg Foto: Arhiv organizatorja Sum 41
Tik pred zaključkom seznama potrjenih izvajalcev je organizator sporočil, da na Sziget prihajajo tudi Snoop Dogg, Sum 41, Leftfield in SebastiAn.
Oglej si celoten članek

Med 6. in 13. avgustom vas v Budimpešto na Madžarskem vabi Sziget festival, ki letos praznuje 20. obletnico.

Kot je že znano, bo letošnja jubilejna edicija festivala za en dan daljša kot pretekla leta, gostila pa bo zveneča imena, med katerimi so Maximo Park, The Roots, Mando Diao, The Subways, Placebo in Dubioza Kolektiv.

Izvajalcem se zdaj pridružujejo še ikona hip hopa z več kot 20 milijoni prodanih albumov, Snoop Dogg, žgoči Sum 41, legendarni Neil Barnes alias Leftfield, ki je veljal za enega najbolj popularnih didžejev na britanski elektronski sceni v 90. letih, in francoski glasbenik, DJ in producent SebastiAn, ki bo tudi eden glavnih izvajalcev na prizorišču Meduza – nočnem programu na A38 odru.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.