Na Szigetu umrl mlad nemški igralec

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Glasbeni festival Sziget, ki se je odvijal na Madžarskem, se je končal s tragedijo, v kateri je umrl 19-letni nemški igralec Fynn Henkel.
Oglej si celoten članek

Organizatorji so sporočili, da se je v torek dopoldne, dan po zaključku festivala, med nevihto odlomila veja, ki je padla na šotor, v katerem je spal Henkel. Čeprav so mu reševalci takoj priskočili na pomoč, je mladenič podlegel poškodbam. S primerom se sedaj ukvarja policija.

Organizatorji festivala krivdo zavračajo, saj naj bi 19-letnik kljub oznakam kampiral zunaj dovoljenega območja.

Henkel je v Nemčiji zaslovel s serijo Tiere bis unters Dach in filmom Die schwarzen Brüder, v katerem sta igrala tudi Moritz Bleibtreu in Richy Müller.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.