Na tako nagnusen način naj bi se maščevala Johnnyju Deppu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Gre za kakec …
Oglej si celoten članek

Zaljubljene in prizadete osebe bi za to, da nazaj osvojijo partnerja ali pa se mu maščujejo, naredile marsikaj, pri zvezdnikih očitno ni prav nič drugače ...

Igralec in glasbenik Johnny Depp tako trdi, da se mu je zdaj že nekdanja žena Amber Heard na zelo nagnusen način maščevala, ker je zamudil na njeno rojstnodnevno zabavo.

Lepotica se je menda podelala na zakonsko posteljo … Fekalije je naslednji dan našla čistilka. Ta incident naj bi bil tudi razlog, da je med zveznikoma prišlo do prepira, ki je končal njun zakon. Gre za spor, med katerim naj bi Depp napadel ženo in poškodoval njen obraz. Fotografije njenih modric so zaokrožile po svetu.

Foto: Profimedia Amber Heard modrice Johnny Depp

Tiskovna predstavnica igralke pravi, da Depp laže in da se je na posteljo podelal Amberin pes, ki je imel v tistem času prebavne težave. "Ni šlo za šalo ali nespoštljivo dejanje. Šlo je za nedolžno stvar, ki jo ljubljenčki pač počno. Drugega komentarja nimamo. Gospa Heard nadaljuje s svojim življenjem in se s takšnimi neumnosti ne bo več ukvarjala.“

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.