Na tem področju Jill Biden Melanii Trump ne bo segla do kolen

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Prva dama spet urejena od pet do glave.
Oglej si celoten članek

Melania Trump je na volišče na Floridi prispela sama, Trump je namreč volil že prej. Kot poročajo mediji, je bila edina brez maske. Na vprašanje, zakaj ni s soprogom volila že pretekli teden, je povedala: "Ker je danes volilni dan.“

Melania je na volišče prispela v prelepi svetli obleki. "Melania je bila pričakovano urejena od pet do glave - na prvi pogled v sproščeni opravi, za katero pa modni poznavalci vedo, da kriči o blagostanju. Svilena obleka iz modne hiše Gucci (že razprodana), čevlji Louboutin in torbica Hermes (Kelly). Vsi vemo, da ji ne bo hudo, ne glede na to, kako se obrnejo volitve. V vlogi prve dame je res občudovanja vredna in postavlja trende, morda pa bi se bolje počutila in oddahnila, če bi bila odslej le še žena milijonarja,“ pravi slovenski oblikovalec Rok Čibej, ki med drugim skrbi tudi za videz naše dive Helene Blagne.

Joe Biden je Trumpovo nasprotje, Jill Biden pa Melanijino, pa ob pogledu na zakonca Biden, ki sta volila v Delawaru, pravi Čibej. "Jill je izbrala zelo konservativen kostim klasičnega kroja, ki je dobra izbira za poslovno opravilo, zagotovo pa to ni stilski presežek. Bolj je podobna Hilary Clinton kot Melaniji. V primeru Bidnove zmage se nam ni treba bati, ali se bo Jill znašla v Melanijinih čevljih. Mislim, da jih bo kar zamenjala.“

Na spletu pa so se že pojavila namigovanja, da je prva dama z izborom obleke, ki jo je nosila na dan volitev in katere vzorec spominja na verige ali policijske lisice, želela v svet poslati sporočilo. Njena obleka naj bi sporočala, da je vklenjena in da se namerava ločiti, če gre verjeti komentarjem na Twitterju. Tokrat pa ni prvič, da se ljudje sprašujejo o skritem pomenu njenih oblačil. Največ prahu je dvignila z izborom jakne leta 2018, na kateri je pisalo "Res me ne briga, kaj pa tebe?" in ki jo je nosila med obiskom otroškega azila, čeprav se je takrat javno zavzela, da se otrok od staršev migrantov ne ločuje. 

Foto: Profimedia joe biden

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:23 5. November 2020.

    Se ji tudi ni treba.

  • 09:39 4. November 2020.

    Maska pa?.....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.