Na Tokyo Decadance gredo ...

Foto: Žurnal24 (Foto: )
V petek, 6. maja, se v Kinu Šiška obeta vroč koktajl japonsko-francoske ekstravagance! Zurnal24.si bo na edinstveno doživetje popeljal pet srečnežev. In ti so ...
Oglej si celoten članek

Nagrajenci so Ines Hren, Boštjan Košak, Terezija Fras, Aljoša Novaković in Andrea Ogrinc.

Nočne zabave Tokyo Decadance, ki jih je zasnoval Adrien Le Danois, nekdanji francoski transvestit, ki zdaj živi na Japonskem, postajajo v Tokiu vse bolj in bolj popularne. Zamisel je preprosta, a učinkovita – spojiti vse sloge v državi, kjer različna (in mnogoštevilna) “plemena” ločujejo nevidni in neprebojni zidovi. TD je hitro prečkal meje in se razvil v heterogeno mednarodno skupino umetnikov, ki povezuje ljudi.

Izjemni nastopi, jedek smisel za humor, neverjetni DJ-ji, divja in nebrzdana množica. Zaradi vsega tega Tokyo Decadance ni več le zabava, ampak zaokrožen koncept, ki je močno prepoznaven in kar najbolj ekstravaganten.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.