Na TV ekrane se vrača voditeljica, ki jo je RTVS sprva zamenjala

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Na malih zaslonih bomo spet gledali priljubljeno voditeljico …
Oglej si celoten članek

Darja Gajšek je skupaj z Blažem Švabom dolga leta vodila priljubljeno oddajo Slovenski pozdrav, ki pa jo je letos nadomestila oddaja V petek zvečer, katero Švab vodi skupaj z Melani Mekicar. V začetku leta je tako Gajškova odkrito spregovorila o tem, da se je za petkov termin na TV Slovenija potegovala tudi sama. 

"Želela sem biti petkova družba. Da se bo Slovenski pozdrav zaključil, sem izvedela iz medijev. Škoda, ker smo imeli res lepo gledanost, tudi poslovilna sezona. Zaradi tega sem naredila koncept za novo narodno zabavno oddajo in ga poslala vodstvu TV Slovenija, a so mi konec januarja sporočili, da so izbrali Blažev koncept, ki ga je naredil s svojo novo ekipo. A narodno zabavna glasba ima kaj za povedati in glas ljudstva ne more biti utišan,"  je za zurnal24.si marca povedala Darja.

Gajškova je kasneje dobila novo oddajo, Poletni pozdrav, ki pa se z novim letom vrača na TV zaslone. Januarja in februarja na male ekrane namreč prihaja glasbena oddaja Zimski pozdrav, na sporedu bo vsak petek ob 20. uri na TV Slovenija 1, prvič 7. januarja 2022. 

"Zimski pozdrav je vsebinsko nadaljevanje Poletnega pozdrava. Zelo se veselim vseh gostov, ki so sprejeli vabilo. Vsak petek bodo v studiu glasbeniki z daljšim stažem delovanja in komaj čakam, da bodo z nami delili številne zgodbe iz bogate glasbene kariere. Prišli bodo tudi mlajši ansambli, ki izjemno pridno in dobro delajo. Posebej se veselim festivala Slovenska polka in valček. Predizbori bodo potekali v Zimskem in Poletnem pozdravu, finale pa bo septembra 2022. Obljubim, da bodo oddaje polne presenečenj, zanimivih zgodb in kvalitetnih pesmi. Luštno bo," napoveduje voditeljica Darja Gajšek. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:58 27. December 2021.

    Gajškova naj si omisli stilisto, ker oblačila, ki si jih nadene za oddajo narodno zabane glasbe niso primerna. Da ne …

  • 10:25 26. December 2021.

    Ko nekateri okusijo malho RTV, ne morejo več preživeti brez nje, saj ugotovijo, da tu leži neusahljiv vir denarja, ki …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.