Na TV zaslone se vrača eden naših najbolj razvpitih voditeljev

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Voditelj in novinar, ki je znan po svoji neposrednosti, po novem na Planet TV ...
Oglej si celoten članek

V novi pogovorno-analitični oddaji Ura moči z voditeljem Bojanom Požarjem bomo na Planet TV vsako nedeljo ob 18.30 lahko prisluhnili argumentirani debati o aktualnem političnem dogajanju. Voditelju se bodo v studiu pridružili tudi komentatorji.

"V času, ko se novinarje in medijske hiše uvršča v leve in desne stolpce, bi morali več razmišljati o neki drugi delitvi: na tiste, katerih informacije se največkrat izkažejo za točne, njihove napovedi pa kot zanesljive, in na tiste, ki gledalcem te dodane vrednosti ne ponujajo. Zato bo nova oddaja Ura moči z Bojanom Požarjem več od komentarja aktualnih dogodkov. Ponudila bo edinstven zakulisni vpogled v razmerja moči med glavnimi odločevalci, njen ogled pa gledalcem omogoča tudi bistveno lažje predvidevanje prihodnjega razvoja dogodkov. Vsako nedeljo ob 18.30 je zato Ura moči. Biti ob pravi uri na pravem kanalu pa pomeni biti dobro informiran," pravi odgovorni urednik informativnega programa Mirko Mayer.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 24

  • 23:29 10. Maj 2021.

    Jaz itak bolj ali manj gledam samo planetTV,od slovenskih medijev, tako da bi bilo dobro,da Janša ukine oderuški RTV prispevek... …

  • 21:27 10. Maj 2021.

    Požar samo pokončno naprej, Ostani to kar si, oni pa naj plešejo zadnji twist

  • 18:58 10. Maj 2021.

    Mirko Mayer je bil eden bolj perspektivnih novinarjev in voditeljev v Slo. Škoda, da se je prodal desnici in se …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.