Na vidiku ločitev Katie in Toma

Foto: Žurnal24 Tom in Katie si želita še enega otroka.
Katie Holmes, ki so ji ponudili vlogo na Broadwayu, naj bi s selitvijo na Manhattan želela pobegniti strogemu nadzoru moža Toma Cruisea. Se obeta nova ločitev?
Oglej si celoten članek

Po podatkih revije Star je Katie Holmes v svojem zakonu tako omejena, da bi s hčerko Suri rada pobegnila strogemu nadzoru moža Toma Cruisea. Idealna priložnost se je pojavila, ko so ji ponudili vlogo v družinski drami Arthurja Millerja All My Sons. To bi bila prva ločitev za dlje časa, zato mnogi menijo, da je njun zakon v težavah.

Tom naj bi ji že povedal, da sicer lahko gre, a da bo Suri ostala pri njem. Ali pa bo prišel za njima. Vojna za skoraj dveletno Suri se je tako začela zaostrovati. Prijatelji para vedo, da bo Tom uporabil vse sile, da bo zadržal hčerko. Pri tem pa ta že čuti posledice starševskih težav, saj vedno več časa preživi z varuškami ter mame in očeta skoraj ne vidi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.