Na vidiku še ena ločitev

Foto: Žurnal24 affleck_garner_fly_2510
Ali v Hollywoodu razsaja kakšen virus? Obeta se namreč še ena ločitev.
Oglej si celoten članek

Prejšnji teden sta se končala kar dva hollywoodska zakona. Christina Aguilera je zapustila Jordana Bratmana, Courteney Cox pa naj bi prevarala moža Davida Arquetta in tako uničila svoj zakon.

Zdaj pa so se pojavile še govorice, da v zakonu Bena Afflecka in Jennifer Garner močno škripa. To naj bi izdali prijatelji slavnega para, ki že napovedujejo ločitev.

Prepiri so vedno pogostejši, ker zvezdnik po ženinem mnenju družino zapostavlja. Kot pravijo viri, bi Jennifer rada Bena z otrokoma spremljala na potovanjih, kar pa igralcu ni niti najmanj všeč. "Zelo slabo jima kaže. Jennifer je glede zakona vedno bolj pesimistična. Bila sta tako srečna, a očitno se je med njima nekaj korenito spremenilo," je še izdal vir.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.