Na voljo le še 100 vstopnic

Foto: Žurnal24 Florence Welch prisega na zdravo življenje. V Sloveniji bo jedla le ekološko pri
Koncert, ki bo v Kino Šiška prinesel urbani pop, še ni razprodan.
Oglej si celoten članek

 

Še nimate albuma Lungs? Tukaj ga lahko z malo sreče osvojite.

Če še nimate vstopnice za sredin koncert Florence + the Machine, vam svetujemo, da pohitite, saj jih je na voljo le še sto. Za uporabnike paketa Itak stanejo 25 evrov , sicer pa boste v predprodaji zanje odšteli 39 evrov in na dan koncerta 49. Pričakovati je, da bo koncert razprodan.

Nagrajeni in priljubljeni

Pevka skupine Florence Welch prisega na zdravo prehrano, saj si je za čas, ko bo v Sloveniji, zaželela ekološko pridelano organsko hrano (sveže sadje, med, sojino mleko). Poleg nje skupino sestavljajo še Isabelle The Machine na klaviaturah, kitarist Robert Ackroyd, bobnar Chris Hayden in harfist Tom Monger. Lani so izdali svoj prvenec Lungs, ki je bil odlično sprejet tako med poslušalci kot med glasbenimi kritiki. Za album so pobrali kar nekaj nagrad brit, njihovo glasbo pa lahko brezplačno poslušate na www.myspace.com/florenceandthemachine.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.