Na vroči plaži z Richiejem Hawtinom

Foto: Arhiv organizatorja
Foto: Arhiv organizatorja
V Noa Beach Clubu boste ta konec tedna na vroči plaži Zrće žurali z gospodomPlastikmanom Richiejem Hawtinom.
Oglej si celoten članek

Richie Hawtin, najprodornejše ime drugega detroitskega vala, producent, didžej, live act, vodja kolektiva Minus in založbe Plus 8 (z Johnom Acquavivo), tehnični in glasbeni inovator ter sinonim za minimalizem, je bil zadnji veliki elektronski mojster brez lastne ibiške rezidence.

Letos pa si je g. Plastikman končno izboril svoj večer v klubu Space, kjer pod etiketo Enter vsak četrtek prodaja unikaten splet glasbe, sakeja, tehnologije in doživetij.

S to popotnico bo v soboto, 28. julija, prvič nastopil v Noa Beach Clubu alias najbolj seksi koščku Zrć, spremljala pa ga bosta še dva prekaljena didžeja, Paco Osuna in Barem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.