Na zdravje na škratovski Ačih!

Foto: Bor Slana, Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Foto: Bor Slana, Šentjakobsko gledališče Ljubljana
Šentjakobsko gledališče Ljubljana bo s predstavo Ačih! ob 18. uri gostovalo v Domu kulture Lenart.
Oglej si celoten članek

Ačih! je gledališka priredba na Radiu Slovenija izvedene in na kaseti izdane radijske igre z naslovom Škrat Kihec avtorice Irene Androjne.

Domiselna pravljična igra iz škratovskega sveta tematizira problematiko drugačnosti in enakosti, hib in prednosti, zatajevanja in priznavanja, resničnosti, iskrenosti in pretvarjanja.

S tipičnimi zadregami iz sveta in vsakdanjega življenja najmlajših se skozi iskriv in igriv dialog ter sproščene in komične situacije otroška publika sooča s težavami, ki jih srečuje in se zabava hkrati.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.