Nace Junkar izginil brez sledu

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Pevec Nace Junkar je pred nekaj dnevi precej razburil svoje prijatelje, saj je za štiri dni preprosto izginil.
Oglej si celoten članek

Prijatelji Naceta Junkarja so bili štiri dni v hudih skrbeh, saj je pevec izginil brez sledu in nihče ni vedel, kaj se je z njim zgodilo, poroča revija Nova. Kot kaže, pa je le potreboval nekaj časa samo zase, saj je kasneje pojasnil: "Žal mi je, če sem komu povzročil strah in skrbi, a prisežem, da je bilo povsem nenamerno," je povedal za omenjeno revijo in dodal: "Nobenega dvoma ni, da je šlo za neodgovorno ravnanje, a v morebitno opravičilo naj povem, da na to nisem niti pomislil."

Zaskrbljenost je bila še toliko večja, ker je pevec v odsotnosti izklopil tudi mobilni telefon, a tega v prihodnje ravno zaradi strahu najbližjih najbrž ne bo več storil.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:21 25. Februar 2014.

    Zdravil je pekočo bolečino na določenem mestu kjer sonce bolj redko posije...

  • 07:26 25. Februar 2014.

    DRAMA...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.