Nacukal se ga je

Foto: Žurnal24 Pa imamo dokaz, da psi slabo prenašajo alkohol.
V Avstriji so na kliniko za male živali sprejeli psa, ki je komaj stal na vseh štirih tacah, smrdel pa je po pivu.
Oglej si celoten članek

Dingo je tri leta star labradorec, ki tehta 40 kilogramov. Njegov lastnik, lovec, ga je v zelo slabem stanju pripeljal k veterinarju. "Psa so mučili hudi vetrovi in driska, povrhu vsega je še bruhal," je dejal Karl Hofbauer, veterinar, ki ga je sprejel. "Ko smo ga položili na mizo, je smrdelo kot v žganjarni."

Test je pokazal, da je imel pes v krvi kar 1,6 miligrama krvi na 100 mililitrov, vendar lastnik vztraja, da pes ni zaužil alkohola. Dingo je doma izmaknil in pojedel pol kilograma sveže kvašenega testa, zaradi česar je v njegovem želodcu, kot posledica fermentacijskega procesa, nastal alkohol. "Ljudje mislijo, da ga lovci pogosto pijemo. Pri nas pa ga pije pes," se je pošalil lastnik.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.