Nad imperijem Beckhamove se zgrinjajo temni oblaki

Foto: Profimedia
Njen brezhibni imidž dobiva razpoke.
Oglej si celoten članek

43-letna Victoria Beckham velja za eno najuspešnejših modnih oblikovalk, zato bo mnoge šokiral podatek, da je njeno podjetje Victoria Beckham Limited lani imeli veliko, kar 9, 4 milijonsko izgubo. Kot še poročajo, je bila izguba eno leto prej za polovico manjša.

Razlog za izgubo naj bi bile visoke investicije v oblikovanje, marketing in prodajo. Victoria je lani s prodajo oblačil, čevljev in modnih dodatkov zaslužila 40 milijonov evrov. Večje del tega zneska je rezultat sodelovanja z velikimi koncerni, kot sta Target in Estée Lauder.
Da je imelo podjetje izgubo, je skorajda neverjetno. V podjetje nekdanje pevke je namreč nekdanji bankir David Belhassen vložil 100 milijonov funtov, podjetje njenega moža DB Ventures pa 25 milijonov funtov.

Victoria kljub krizi ni izgubila upanja. "Skupina je dosegla svoj cilj in obdržala svoje mesto med pomembnimi luksuznimi modnimi blagovnimi znamkami,“ pravi Beckhamova.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.