Nad kalorije z nakupovanjem

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britanska raziskava je pokazala, da ženske na leto med nakupovanjem naredijo toliko kilometrov, kot bi pretekle sedem maratonov.
Oglej si celoten članek

Ženske na leto med nakupoavnjem prehodijo kar 180 kilometrov na leto, kar je skoraj toliko kot bi pretekle sedem maratonov. Pri tem na leto povprečno pokurijo okoli 15.000 kalorij. Kurjenje kalorij pripisujejo tudi temu, da med nakupovanjem ženske izpuščajo obroke in se poslužujejo le manjšim prigrizkom, saj za večji obrok ni časa. Naslednjič, ko se boste podale v trgovine imejte torej v mislih, da s tem naredite še nekaj za svoje telo.   

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 22:23 3. Avgust 2013.

    Hočejo povedati, zapravi denar za neumnosti, potem ne boš imel/a za kaj kupiti hrano.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.