Nad migreno z limono in s soljo

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Zakaj bi se posluževali zdravil in s tem metali stran denar, ko pa si lahko pomagate s sestavinami, ki jih že imate v kuhinji. Hude migrene odpravi napitek iz limon in soli.
Oglej si celoten članek

Ljudje, ki trpijo za migrenami, vedo, da velikokrat tudi tablete proti bolečinam ne pomagajo. Ob migreni se pojavi občutljivost na vonj, svetlobo in zvok. Ko se glavobol razvije do določene mere, tudi tablete ne pomagajo več.

Napitek iz limon in himalajske soli, ki si ga lahko pripravimo doma, pomaga že v nekaj minutah in tako prekaša vsako močno zdravilo, ki vam ga ponuja medicina. Himalajska sol je vsekakor boljša od navadne kuhinjske soli, saj ta vsebuje kar 84 elementov.

Za zdravilni sok izcedite sok dveh limon, nastrgajte malo limonine lupine (to operete še pred samim ožemanjem) in dodajte dve žlički himalajske soli. Vse skupaj premešajte, dodajte dva decilitra vode in mešanico hitro popijte. Čeprav je napitek malce neprijetnega okusa, mnogi zdravniki pravijo, da napitek resnično pomaga.

Pomembno opozorilo: Če imate visok krvni pritisk, se pred izvedbo tega tretmaja posvetujte s svojim osebnim zdravnikom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.