Nad tigra z leseno zajemalko

Foto: Žurnal24 (Foto: Shutterstock)
Neka Malezijka je rešila svojega moža iz tigrovih krempljev, potem ko je žival udarila z leseno zajemalko po glavi.
Oglej si celoten članek

Tiger je Tambuna Gediuja napadel, ko je bil na lovu na veverice v bližini svojega doma v džungli v severni malezijski državi Perak. "Najprej sem pomislil, da bi splezal na drevo, vendar me je tiger napadel in me začel gristi," je za časnik Star povedal Tambun in dodal, da se je poskušal z vsemi silami ubraniti tigrovega objema, medtem ko je klical na pomoč.

 

Njegova žena Han Besau, ki je slišala moževe klice, mu je takoj prihitela na pomoč in 90-kilogramskega tigra z leseno zajemalko mahnila po glavi, s čimer ga je tako prestrašila, da jo je zver ucvrla. Njen mož pa jo je odnesel zgolj z nekaj praskami po obrazu, vratu in nogah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.