Nada Pavšin bo zibala

Foto: Katja Kodba / Mediaspeed
Foto: Katja Kodba / Mediaspeed
Športna novinarka na Pop TV Nada Pavšin bo prihodnje leto postala mamica.
Oglej si celoten članek

Športna novinarka Nada Pavšin bo konec februarja prihodnje leto rodila. S partnerjem Mihom Kranjcem, novinarjem oddaje 24ur, se bosta razveselila prvorojenca ali prvorojenke.

Na vprašanje, kako se počuti med nosečnostjo, nam je novinarka prijazno odgovorila, da se ne želi izpostavljati. "Nikoli nisem marala izpostavljati svoje zasebnosti, nosečnost pa je le ena zelo osebna stvar, zato o tem ne bi rada govorila," je zaupala.

Preden je začela zvezo z Mihom, je bila Nada več let z Gregorjem Trebušakom, voditeljem in urednikom Sveta na Kanalu A. Razšla sta se lani spomladi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.