Nadaljevanje le, če ubijejo glavnega igralca

Foto: Profimedias
Foto: Profimedias
Sedma nebesa bi se lahko vrnila na male ekrane, a le če glavni igralec umre.
Oglej si celoten članek

Catherine Hicks, ki je v seriji Sedma nebesa igrala mamo Annie Camden, so vprašali, ali obstaja možnost, da se igralci spet združijo in posnamejo nadaljevanje priljubljene nanizanke. "Mislim, da bi bilo to vsem všeč. To je odvisno od televizijskih mrež. Nadaljevanje pa bi morali začeti s posnetkom Stephenove krste,“ je bila jasna Hicksova.

Igralec Stephen Collins, ki je v seriji igral očeta, je leta 2014 priznal, da je nadlegoval tri mladoletna dekleta. Zaradi škandala so televizije s sporeda takoj umaknile ponovitve omenjene serije, s katero je zaslovela Jessica Biel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.