Nadaljevanje zgodbe iz Frankfurta

Foto: Žurnal24 Suzuki kizashi 2 bo na ogled postavljen na avtomobilskem sejmu v Tokiu. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Suzuki je na nedavno končanem avtomobilskem sejmu v Frankfurtu predstavil študijo kizashi, s katero je najavil morebitni prihod svoje največje limuzine.
Oglej si celoten članek

Na razstavi avtomobilov v Tokiu bo predstavljeno nadaljevanje v obliki allroad/outback, poimenovano kizashi 2. Avtomobil predstavlja evolucijo prvotne študije. Štirikolesnik so dvignili, mu nadeli crossoversko obliko karoserije in mu nekoliko spremenili masko motorja ter obliko svetil. V primerjavi s primerkom, prikazanim v Frankfurtu, ki je imel pod pokrovom motorja 2,0-litrski dizelski agregat, bo v tokijski študiji brnel 3,6-litrski bencinski motor V6, kombiniran s šeststopenjskim avtomatskim menjalnikom.

Suzuki najavlja še novi serijski avtomobil v razredu D, ki naj bi se po do sedaj znanih informacijah na tržišču pojavil leta 2010.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.