Nadarjena igralka in izjemna mami

Foto: Žurnal24 Kate na premieri svojega novega filma Elizabeta.
Avstralska filmska igralka Cate Blanchett je potrdila govorice, da v prihodnosti pričakuje svojega tretjega otroka.
Oglej si celoten članek

Novinarjem je tako v soboto na premieri svojega novega filma Elizabeta- Zlata doba v Sydneyju, povedala, da pričakuje tretjega otroka. 38-letna Blanchettova in njen soprog, pisatelj Andrew Upton, sicer že imata dva sinova; petletnega Dashiela in triletnega Romana.

Igralka kljub nosečnosti ne namerava prekiniti za januar načrtovanega sodelovanja s soprogom, ki naj bi se mu pridružila kot umetniška direktorica osrednjega gledališča v Sydneyju. To sodelovanje je sicer v gledaliških krogih izzvalo nekaj nezadovoljstva. Eden od igralcev v gledališču je namreč izjavil, da "oskar za igro ni primerno priporočilo za vodenje največjega gledališča v državi".

Blanchettova je bila z omenjenim zlatim kipcem nagrajena leta 2005 za upodobitev Katharine Hepburn v filmu Letalec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.