Nadela si je praznični nasmešek

Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene Foto: FameFlynet Albert in Charlene
Monaški knez Albert se je z ženo Charlene udeležil božičnega sprejema za otroke, ki je potekal na monaškem dvoru v Monte Carlu. Charline, ki se je mrko držala celo na svoji poroki, si je za ta priložnost le nadela pocukran nasmešek. Ji verjamete?
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 13:30 20. December 2013.

    glede na razloge ki si jih navedel, so potemtakem rimokatoliki, ne pa satanisti. butl :)

  • 08:00 20. December 2013.

    Čist tko, kako bi se pa Vi počutili, če bi se primožili v zlato satanistično kletko.<br />V tej kletki je …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.