Nadiya tri mesece po porodu že razgaljena

Foto: Marko Ocepek/Facebook Cirkus Nadiya Bychkova Foto: Marko Ocepek/Facebook Cirkus Nadiya Bychkova Foto: Marko Ocepek/Facebook Cirkus Nadiya Bychkova
Le nekaj mesecev po porodu je Nadiya že nastopila v seksi opravi, kjer je le malo prepuščeno domišljiji.
Oglej si celoten članek

Plesalka Nadiya Bychkova je v začetku junija povila svojo prvorojenko. Pretekli vikend pa je na nastopu v priljubljenem ljubljanskem klubu Cirkus že nastopila s svojim soplesalcem Miho Vodičarjem. Kot vedno, tudi zdaj ni skrivala svoje postave. Odločila se je za seksi opravo, v kateri je jasno, da je Nadiya v odlični formi.

Nadiya je svojo prvorojenko Milo rodila 7.junija, očka deklice je nogometaš Matija Škarabot. Plavolasa plesalka je sicer zelo zadržana, ko je govora o njenem zasebnem življenju, zato je kmalu po porodu preko svoje tiskovne predstavnice sporočila, da se to tudi zdaj ne bo spremenilo.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 08:17 4. Oktober 2016.

    Mal pa morš bit.. :-)

  • 08:06 4. Oktober 2016.

    isto za njo velja...

  • 20:55 3. Oktober 2016.

    žlehtnoba

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.