Nagrade dobijo ...

Foto: Kolosej Čas po Zemlji Foto: Kolosej Čas po Zemlji Foto: Kolosej Čas po Zemlji Foto: Kolosej Čas po Zemlji Foto: Kolosej Čas po Zemlji
Ta teden v slovenske kinematografe prihaja znanstvenofantastična akcijska pustolovščina Čas po Zemlji.
Oglej si celoten članek

Režiser skrivnostnih filmov Šesti čut, Znamenja in Zadnji gospodar vetra nas popelje 1000 let v prihodnost, ko je človeštvo zapustilo Zemljo in se naselilo na več svetlobnih let oddaljenem planetu. General Cypher, vodja mirovnikov, ki vzdržujejo red, se sooča s težavnim sinom Kitaijom. Ker ga zaradi predrzne svojeglavosti zavrnejo na naboru, ga želi oče poučiti o pomembnosti odgovornega obnašanja, zato ga vzame s seboj na misijo proti Zemlji. Toda ob grozovitem strmoglavljenju se Cypher težko rani in Kitai se mora sam odpraviti po pomoč preko neprijazne zemeljske divjine. Soočiti se mora s številnimi nevarnimi živalmi, ki so se ob odsotnosti ljudi razvile v neusmiljene ubijalke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.