Naj evropska mesta

Foto: Žurnal24 London Foto: Žurnal24 Rim Foto: Žurnal24 Barcelona Foto: Žurnal24 Pariz Foto: Žurnal24 Benetke Foto: Žurnal24 Milano Foto: Žurnal24 Krakov Foto: Žurnal24 Gdansk Foto: Žurnal24 Ženeva Foto: Žurnal24 Istanbul Foto: Žurnal24 London Foto: Žurnal24 Lizbona Foto: Žurnal24 Atene Foto: Žurnal24 Zürich
V katerem evropskem mestu je hrana najslabša, katero je najbolj dolgočasno in katero najdražje? Preberite, a vse skupaj vzemite tudi s precej rezerve.
Oglej si celoten članek

TripAdvisor, potovalna spletna skupnost, je pred nekaj dnevi sporočil rezultate svoje tretje letne "raziskave evropskih mest", v kateri je sodelovalo skoraj tri tisoč uporabnikov TripAdvisorjeve spletne strani. "Vse, ki obiskujejo evropska mesta, zanima, kaj lahko tam pričakujejo – kako je s cenami, varnostjo, nočnim življenjem, prometnimi povezavami," pravijo pri TripAdvisorju, njihova tiskovna predstavnica pa dodaja: "Turisti se vse bolj trudijo dobiti na počitnicah največ za svoj denar."

Katera evropska mesta so v izbranih "tekmovalnih kategorijah" končala na prvih treh mestih, poglejte v galeriji. Zelo verjetno se ne boste strinjali z vsemi najboljšimi oziroma najslabšimi – Istanbul se vam morda ne zdi nič bolj nevaren kot London, Krakov še zdaleč ni neprivlačen in tudi v Rimu se ni tako zelo težko premikati z enega konca mesta na drugega ... Preverite v galeriji! Ker se nekatera mesta na vrhu pojavljajo večkrat, na fotografijah niso le "zmagovalci".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.