Najavni singel Hold My Hand

Foto: Žurnal24 Album Michael bo na prodajnih policah 14. decembra. (Foto: uradna stran)

Your browser doesn’t support HTML5 video

Danes je izšel prvi singel Hold My Hand s prihajajočega albuma Michael, duet Michaela Jacksona in Akona iz leta 2007.
Oglej si celoten članek

Danes je izšel duet kralja popa Michaela Jacksona in pevca Akona iz leta 2007 kot prvi singel z albuma Michael, ki prihaja več kot leto dni po smrti pop ikone Michaela Jacksona.

Par let nazaj je pesem sicer že prišla ven, vendar svet ni bil pripravljen nanjo. Zdaj je pravi čas, je povedal Akon. "Nastala je neverjetna, čudovita pesem. Tako sem ponosen, da sem imel priložnost delati z Michaelom, enim od mojih idolov vseh časov," je pojasnil Akon, ki je z Michaelom sodeloval pred njegovo smrtjo lani.

Zadnji album pop kralja Invincible je bil izdan v času njegovega življenja, leta 2001. Na novem albumu Michael bodo tudi pesmi, ki jih je pokojni pevec ustvaril v sodelovanju z raperjem 50 Centom in rokerjem Lennyjem Kravitzem.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.