Najbizarnejše metode za pomlajevanje

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nova raziskava je pokazala, da bi ženske za kreme, ki jim zagotavljajo mlajši videz, zapravile pravo premoženje. Pri tem pa posegajo po vse bizarnejših metodah.
Oglej si celoten članek

Rezultati najnovejše britanske raziskave so pokazali, da povprečna ženska za pomlajevalne kreme na leto zapravi približno 300 evrov, izdelki pa postajajo vse bizarnejši. Na vrhu najbolj nenavadnih krem se je znašla maska za obraz iz posteljice, za katero so ženske pripravljene odšteti precej evrov.

Raziskavo je izvedla britanska spletna stran Myvouchercodes.co.uk v želji, da bi bolje spoznali lepotne navade žensk, starejših od 30 let. Večina jih je najbolj zaskrbljena zaradi prvih znakov staranja, kar vključuje gube, sončne pege in celulit. V želji, da bi vse to odpravile, kupujejo drage kreme, a vse niso učinkovite. Če pa denar ne bi bil ovira, bi brez težav preizkusile še več bizarnih metod, ki se jih sicer že poslužujejo nekateri zvezdniki:

  • Vampirska obrazna maska – pomlajevanje z lastno krvjo (zvesta stranka je Kim Kardashian)
  • Obrazna maska iz sperme
  • Terapija z urinom
  • Obrazna maska iz čistega zlata
  • Maska za lase iz bikove sperme
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.