Najbolj čudaški park na svetu?!

Foto: Profimedia Park Haesindang Foto: Profimedia Park Haesindang Foto: Profimedia Park Haesindang Foto: Profimedia Park Haesindang Foto: Profimedia Park Haesindang Foto: Profimedia Park Haesindang Foto: Profimedia Park Haesindang
Ne, ne gre za trgovino s spolnimi pripomočki, ampak pravi park.
Oglej si celoten članek

Park Haesindang se nahaja v Južni Koreji, mnoge od skulptur so "v erekciji" in prikazujejo faluse na najrazličnejše načine.

Sicer pa park ni bil postavljen zato, ker bi se dva arhitekta med kreiranjem zabavala, v ozadju vsega skupaj je dejansko tragična legenda. 

Ta pravi, da je mlada devica utonila na obali blizu parka, od takrat naj bi imeli ribiči slab ulov. 

Nekega dne naj bi eden izmed ribičev malo potrebo opravil v morje in se mu je nasmehnila sreča z ulovom.

Ribiči so menili, da se je devica, ki jo je vzelo morje, razveselila pogleda na ribičev penis, zato so ji začeli postavljati kipe.

dezurni@zurnal24.si

 

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.