Najbolj divja princesa: Gola orgija z 20 prijatelji

Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie Foto: Profimedia princesa eugenie
Princesi Eugenie je grozila izključitev iz šole.
Oglej si celoten članek

Danes se bo poročila britanska princesa Eugenie, ki je dolgo veljala za najbolj divjo vnukinjo kraljice Elizabete II.

 

Eugenie, o kateri svet ne ve veliko, saj se je doslej držala bolj v ozadju, je bila prava mala huliganka, poroča 24sata. Ko je bila stara 18 let, bi jo skoraj izključili iz srednje šole, katere šolnina je znašala 26 tisoč evrov na leto.

Eugenie naj bi z 20 prijatelji na šoli priredila rojstnodnevno zabavo, na kateri ni manjkalo alkohola. Druščina se je tako sprostila, da so vsi odvrgli svoja oblačila in menda priredili pravo orgijo. Gola naj bi bila tudi princesa. Tistega večera, potem ko jih je zalotil upravnik šole in so se vsi razbežali, naj bi se je prijel vzdevek "dirkaška nimfa“.

Njena starša ji nista bila dober vzgled, saj sta tudi onadva poskrbela za seks škandale. Njeno mamo Sarah Ferguson so leta 1992 ujeli v Franciji, kjer se je s svojim finančnim svetovalcem, ki je sesal njene prste na nogah, zabavala ob bazenu. Ko je njen mož, princ Andrew, videl fotografijo, je par razglasil, da se bo ločil. Ločitev se je sicer nato vlekla še štiri leta ...

Leta 2011 pa se je razvedelo, da naj bi imel princ Andrew spolni odnos z mladoletnico, ki jo je spoznal na zabavi, ki jo je priredil njegov prijatelj Jeffrey Epstein. Ameriškega milijarderja so namreč 2008 aretirali zaradi spolnega napada na mladoletno dekle in ga obsodili na 18 mesecev zapora. V javnost so pricurljale fotografije z ene od zabav, na katerih se vidi, kako princu na kolenih sedi mlado 17-letno dekle, Virginia Roberts, ki je v intervjuju povedala, da je bila že kot 15-letnica večkrat spolno zlorabljena. Epstein naj bi jo najel za erotične masaže in njene spolne storitve ponujal prijateljem. Z njo je veliko potoval, tudi v London, kjer je srečala princa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.