Najbolj dobičkonosen Dwayne Johnson

Foto: FameFlynet Jennifer Lawrence Foto: FameFlynet Pictures Chris Hemsworth Foto: Žurnal24 Foto: FameFlynet Billy Crystal Foto: FameFlynet Paul Walker Foto: Fame Flynet Sandra Bullock Foto: FameFlynet Vin Diesel Foto: Žurnal24 Steve Carrell Foto: FameFlynet Robert Downey Jr. Foto: FameFlynet Pictures Dwayne Johnson
Vrh Forbesove lestvice najbolj dobičkonosnih igralcev letošnjega leta je osvojil Dwayne Johnson.
Oglej si celoten članek

Dwayne Johnson je igralec, ki je v filmske blagajne letos prinesel največ denarja, in sicer kar 1,3 milijarde ameriških dolarjev. Dvainštiridesetletni igralec se je letos pojavil v številnih filmskih uspešnicah, kot so Hitri in drzni 6, G.I. Joe: Maščevanje, Dvigni in Ovaduh ter dodobra napolnil žepe filmskih ustvarjalcev. Tesno za petami mu je igralec Robert Downey Jr., ki je letos s filmom Iron Man 3 filmski blagajni prinesel 1,2 miljarde dolarjev dobička. Lestvico najbolj dobičkonosnih igralcev letošnjega leta si oglejte v galeriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.